fbpx
Acasă » ȘTIRI » Tribunalul Cluj a respins contestația șoferului arestat pentru că a condus beat
Tribunalul Cluj

Tribunalul Cluj a respins contestația șoferului arestat pentru că a condus beat

Tribunalul Cluj a respins contestația șoferului arestat preventiv pentru că a condus beat împotriva hotărârii Judecătoriei Turda. 

Șoferul arestat preventiv doar pentru fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a contestat la Tribunalul Cluj măsura dispusă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Turda.

Tribunalul a menținut mandatul de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu 31 ianuarie.

Soluția Tribunalului pe scurt:In temeiul art. 425/1 al. 7 pct. 1 lit. b C.p.pen. respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul S.B., impotriva incheierii penale nr.8 /31.01.2019 a judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Turda.

Stabileste in favoarea Baroului de Avocati Cluj suma de 80 lei, reprezentand onorariul avocatial partial, cuvenit av. Danca Irina, care se avanseaza din FMJ.

Obliga pe inculpat sa plateasca statului cheltuieli judiciare in suma de 140 lei. Definitiva.”

Citiți mai jos motivele pentru ca a fost arestat șoferul.

Motivarea arestării preventive pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului: ”totală lipsă de responsabilitate”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina