fbpx
Acasă » ȘTIRI » Polițiștii au reținut doi tineri, din care un minor, după o bătaie în Florești

Polițiștii au reținut doi tineri, din care un minor, după o bătaie în Florești

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au reținut doi tineri, din care un minor, după bătaie într-un bar din Florești, fiind acuzați infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În 11 ferbuarie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au extins cercetările și au reținut pentru 24 de ore doi tineri, de 15 și 27 de ani, din Florești, sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

”Conform probatoriului administrat, la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitatea Florești, ar fi agresat un tânăr, provocând o stare de temere în rândul clienților și angajaților localulului public.

Inițial, victima a depus plângere penală la unitatea de poliție, însă ulterior și-a retras-o. Având în vedere starea de fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și au dispus reținerea celor doi tineri pentru 24 de ore.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina