fbpx

Taximetriștii clujeni strâng bani pentru taxa judiciară de timbru în procesul cu Uber

Taximetriștii clujeni fac chetă pentru achitarea taxei judiciare de timbru în procesul de concurență neloială contra companiei Uber, aflat pe rol la Curtea de Apel Cluj. În primă instanță, taximetriștii au avut câștig de cauză.

Asociatia taximetristilor Cluj a postat pe pagina de Facebook: ”Solicitarea Asociației de sprijin judiciar pentru achitarea taxei de timbru la apel a fost respinsă. În aceste condiții vă așteptăm să donați, pe dumneavoastră, stimați colegi, mâine 13.04 de la ora 14.00 pe platoul sălii sporturilor și de la ora 19.00 în același loc. Taxa de timbru, în valoare de 3600 de lei, trebuie achitată până la data de luni 15.04.”

A urmat un update: ”Dispeceratul Good Cab contribuie cu 2000 de lei! Mai avem nevoie de 1600!!!”

Curtea de Apel a respins, mai întâi, cererea de ajutor a asociației în 26 februarie: ”Respinge cererea de acordare a facilitatilor la plata taxei judiciare de timbru formulata de Asociația Monitorizare Taxi Transilvania ca neintemeiata.”

Apoi, în 1 aprilie, instanța a respins cererea de reexaminare: ”Respinge cererea de reexaminare formulata impotriva incheierii civile nr. 9/26.02.2019 pronuntata de Curtea de Apel Cluj in dosar nr. 984/1285/2016/a3. Definitiva. ”

Amintim că mai mulți taximetriști au câștigat la fond procesul contra Uber, însă acțiunea Asociației de Monitorizare Taxi Transilvania a fost respinsă pe motiv că nu are calitate procesuală activă. Mai jos vedeți motivarea Tribunalului Specializat Cluj.

Motivarea sentinței în procesul de concurență neloială pornit de taximetriștii din Cluj contra Uber

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina