fbpx

O tânără din Marea Britanie a decedat la un concurs de ATV-uri în județul Cluj

O tânără din Marea Britanie a decedat după ce s-a răsturnat la un concurs de ATV-uri în comuna Mărgău, județul Cluj.

Incidentul a avut loc ieri. Tânăra a fost transportată cu elicopterul la spital, dar, din păcate, medicii nu au reușit să o salveze.

”La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 14.40, am fost sesizați că o tânără care participa la un concurs de ATV-uri pe raza comunei Mărgău, s-a accidentat după ce s-a răsturnat cu ATV-ul.

Conform primelor verificări, s-a stabilit că tânăra, în vârstă de 24 de ani, cetățean britanic, fiind în timpul unui concurs cu ATV – uri, ar fi frânat brusc pe o pantă și s-a răsturnat, fiindu-i cauzate leziuni la nivelul toracelui.

Tânăra a fost transportată cu elicopterul la unitatea medicală din Târgu Mureș, pentru îngrjiri de specialitate. Ulterior, a fost declarat decesul tinerei.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrjurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina