fbpx

Tânăr prins cu substanțe psihoactive în mașină în centrul Clujului

Un tânăr de 21 de ani a fost prins de polițiști cu o pungă de substanțe psihoactive în mașină, după ce s-a oprit pe banda de circulație pe o stradă din centrul Clujului.

La data de 1 august, în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Gheorghe Barițiu, din Cluj-Napoca, un conducător auto s-a oprit pe banda de circulație, prezentând un comportament neadecvat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca.

”În autoturismul acestuia a fost găsită o pungă de mici dimensiuni care conținea o substanță vegetală uscată necunoscută. S-a procedat la sigilarea și ridicarea substanței, aceasta urmând a fi supusă analizelor de laborator.

Tânărul a fost condus la unitatea medicală, fiindu-i recoltate mostre biologice pentru a se stabili dacă a consumat substanțe interzise.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,  faptă prevăzută de Codul penal.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina