fbpx
Acasă » EXAMENE-CONCURSURI » Premieră negativă: Aproape 1/3 din locurile scoase la concurs pentru INM nu s-au ocupat! Vezi cine a intrat din Cluj

Premieră negativă: Aproape 1/3 din locurile scoase la concurs pentru INM nu s-au ocupat! Vezi cine a intrat din Cluj

Premieră negativă la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii (INM): Aproape o treime (1/3) din locurile puse la bătaie nu s-au ocupat!

Dacă în anii trecuți erau respinși candidați nota finală peste 7 din cauză că aveau o notă suficient de mare pentru a prinde un loc, în această toamnă s-au ocupat doar 201 locuri din cele 300 scoase la concurs, iar ultima notă cu care s-a intrat este de 6,578!

La concursul din 2017, prima medie, ce a aparținut Sabrinei Matei, absolventă de Cluj, a fost de 9,213, iar acum este de 8,653 și aparține Ruxandrei Maria Popuțoaia, absolventă a facultății din București, care și-a depus dosarul de candidat la Tribunalul Neamț.

La proba interviului au ajuns 323 de candidați, însă mai bine de o sută au fost respinși.

Printre cei care au fost admiși la INM în primii 50 îi regăsim pe absolvenții Facultății de Drept UBB Cluj, Cristian Ioan (locul 4 – nota finală 8,56), cel care s-a evidențiat la concursurile de procese simulate din timpul facultății, pe șefa de promoție Diana Bâlc și pe Maria Cojocaru, cea care în anul II a scris un eseu despre rolul judecătorului în societate.

Amintim că aceasta este ultima generație care va urma cursurile INM timp de doi ani. Cei care vor intra la Institut în toamna lui 2019 vor face patru ani de cursuri.

Lista cu rezultatele definitive

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina