fbpx

Pe strada Fabricii, la blocul lui Onuc, plouă cu popi metalici FOTO

Blocul de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca, construit de Traian Onuc (fost Floarea Ianson), urmărit penal pentru înșelăciune, a devenit pericol pentru vecini și trecători. De la ultimul nivel, neterminat, cad popi metalici!

O cititoare care locuiește lângă blocul de pe Fabricii nr. 65-67 ne-a reclamat situația: ”Acum ploua cu popi si nimeni nu face nimic. Am sunat la politie, la urgente ..nimic. Va trimit poze cu un pop ce stă să cadă de azi dimineata, e desprins si lasat in exterior. Si cu doi popi cazuti in perimetrul blocului. Cum eu locuiesc fix vizavi, oricand poate sa cada un pop ce cineva din curtea noastră.”, ne-a scris Alina Bradu.

Popii metalici sunt niște bare grele, ce se folosesc la susținerea cofrajelor în care se toarnă plăci de beton la construcții. În poza de mai jos se poate vedea unul lăsat in exteriorul blocului, ce ar putea să cadă în capul cuiva. 

 bloc-fabricii-popi-metalici-1
Tot etajul 5 este plin de acești popi metalici, care nu sunt asigurați in niciun fel.

În urma reclamațiilor vecinilpr, au mers la fața locului pompierii, în dimineața zilei de 8 octombrie, insotiți de politie, și au tras în interior niște scânduri ce stăteau suspendate in exterior. De popi nu s-au putut atinge pentru că asta ar insemna sa-i dea jos pe toți si nu au dreptul să faca asta, conform spuselor lor.

bloc-fabricii-popi-metalici-2

Dezvoltatorul imobiliar Traian Onuc este inculpat într-un dosar gros de înșelăciune, în care părți vătămate sunt cumpărătorii de apartamente, și este pârât în mai multe dosare civile. Detalii AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina