fbpx

Judecătoarea care a dat în judecată Baroul Cluj a renunțat la recurs

Judecătoarea care a dat în judecată Baroul Cluj și a pierdut în primă instanță a renunțat la judecarea recursului la Curtea de Apel Suceava. Prin urmare, sentința de la fond rămâne definitivă.

Judecătoarea Iarina Prelipceanu de la secția I civilă a Curții de Apel Cluj a cerut în instanță anularea unei hotărâri a Consiliului Baroului Cluj, prin care se constata că a avut o atitudine nepotrivită, în sala de judecată, față de avocata Flavia Maier. Incidentul a avut loc pe vremea când judecătoarea era la Tribunalul Cluj.

Tribunalul Botoșani a pronunțat sentința în 2 martie: ”Respinge exceptiile lipsei calitatii procesuale active si lipsei calitatii procesuale pasive. Admite exceptia inadmisibilitatii actiunii si în consecinta respinge acțiunea, ca inadmisibilă. Respinge ca nefondate cererile privind cheltuielile de judecata. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.”

Reclamanta a declarat recurs în data de 29 iunie. Însă, spre sfârșitul lunii septembrie, Curtea de Apel Suceava, cea investită cu judecarea recursului, a luat act de renunțarea la judecată. Soluția pe scurt: ”Ia act de renuntarea reclamantei la judecarea recursului. Definitiva. Pronuntata în sedinta publica.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina