Acasă » ȘTIRI » Marius Leontiuc a fost liberat condiționat și ne somează să ștergem articolele despre el!

Marius Leontiuc a fost liberat condiționat și ne somează să ștergem articolele despre el!

Marius Leontiuc, condamnat în 2015 la 12 ani închisoare pentru înșelăciune cu un proiect imobiliar, a fost liberat condiționat. Se pare că a rămas cu același tupeu și ne somează să ștergem articolele despre el! Condamnatul susține că nu mai poate fi numit țepar.

În 10 aprilie, Judecătoria Timișoara a hotărât: ”In baza art. 587 alin.1 C.proc.pen., rap.la art. 59 C.pen 1969, rap.la art. 15 alin 2 din Constitutia Romaniei admite propunerea de liberare conditionata formulata de comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate cu privire la condamnatul LEONTIUC MARIUS SEBASTIAN, in prezent detinut in Penitenciarul Timisoara.

Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr. 179/2015 emis de Curtea de Apel Cluj-Napoca in temeiul sentintei penale nr. 128/2013 pronuntata de Curtea de Apel Cluj-Napoca si atrage atentia acestuia asupra consecintelor nerespectarii dispozitiilor art. 61 C. pen.

In baza art. 272 alin.1 Cod procedura penala, dispune plata sumei de 313 lei, reprezentand onorariu avocat din oficiu, din fondul Ministerului Justitiei catre Baroul Timis”

În 22 mai, Tribunalul Timiș a respins contestația DNA împotriva liberării: ”respinge ca nefondata contestatia declarata de PICCJ-DNA-Serviciul Teritorial Timisoara”

În 22 iunie, Leontiuc ne-a scris următorul mail pe office@clujust.ro:

„Subsemnatul Leontiuc Marius Sebastian,

vă pun în vedere

să radiați de pe website-ul dvs. clujust.ro orice articol care cuprinde numele meu, fără întârziere, aceasta prin prisma dreptului la a fi uitat.

De altfel vă solicit o adresă poștală unde să vă pun la dispoziție documente care vă privesc.

Vă pun în vedere că la acest moment nu aveți nici o justificare să mă mai umiliți prin sintagma ,,escroc sau țepar**. Am fost judecat și condamnat de autorități și am plătit penitența pentru faptele mele.

Arăt că numele meu și numele de familie sunt mărci înregistrate în Uniune și folosirea lor din 6 iunie de către dvs. și alți postatori constituie infracțiune din momentul în care ați luat cunoștință.

Cu respect Leontiuc Marius Sebastian”

Apoi ne-a trimis un link către blogul lui, pe care a postat un articol intitulat ”Marius Leontiuc este o marcă înregistrată – SOMAȚIE MEDIA”, care începe astfel:

”Declar și arăt public că numele Marius Leontiuc, Leontiuc Marius sunt mărci înregistrate și nu mai pot fi folosite spre denigrare de nici o publicație media ori on line.

Aceste mărci pot fi folosite oricând de membrii familiei sau biserici creștine fără aprobare ori accept prealabil, cât și de publicații care nu vor plasa persoana mea în disgrație publică ori negativism. Aceste mărci apar cu acceptul meu în rețelele de socializare Twitter, Facebook, Linkedin, Tumblr precum și pe site-urile personale ori blog fără a fi necesar acordul meu scris pentru profilul personal.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina