fbpx
Acasă » ȘTIRI » Managerul Spitalului Județean Cluj, Petru Șușcă, l-a dat în judecată pe deputatul USR Emanuel Ungureanu

Managerul Spitalului Județean Cluj, Petru Șușcă, l-a dat în judecată pe deputatul USR Emanuel Ungureanu

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Petru Șușcă, s-a ținut de cuvânt și l-a dat în judecată pe deputatul USR Emanuel Ungureanu. Șușcă, la rândul lui, este pârât într-un proces intentat de soția deputatului, care se războiește și cu o publicație și un jurnalist.

Ca urmare a disputei verbale din 4 iunie, purtată în spațiu public, în care deputatul Ungureanu l-a făcut pe Șușcă ”mârlan”, ”mizerie de om” și ”mafiot””, managerul de spital s-a ținut de cuvânt și a făcut ce i-a zis parlamentarului încă de atunci: că-l va da în judecată.

Acțiunea lui Petru Șușcă a fost înregistrată în 26 iulie la Judecătoria Cluj-Napoca și are ca obiect ”acțiune în constatare” ”Era drumul normal, căci domnul Ungureanu a ajuns prea departe”, ne-a spus Șușcă. Acesta a cerut prin acțiunea judecătorească să se constate că cele afirmate de Ungureanu nu sunt adevărate, să fie obligat deputatul să publice dezmințiri în ziare cu tiraj național și să plătească daune morale de 1 leu. ”Nu vreau să-i iau banii”, a spus managerul spitalului pentru Clujust.ro

Soția deputatului, medicul dermatolog Loredana Ungureanu, a deschis proces din 19 iunie împotriva lui Șușcă cu obiect ”acțiune în răspundere delictuală”, tot ca urmare a celor spuse în acea zi, managerul de spital insinuând că deputatul se răzbună pentru că nu i-a angajat soția la spital. Soția lui Ungureanu a mai depus o acțiune în constatare împotriva EVZ.ro, publicație editată de Express SRL, și a jurnalistului Mihai Șoica, care doar a relatat cele spuse de Șușcă și Ungureanu, pe holul spitalului, de față cu mai mulți reprezentanți ai presei și medici. De altfel, disputa verbală a fost înregistrată audio-video de către televiziuni.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina