fbpx
Acasă » ȘTIRI » Managerul Spitalului Județean Cluj către deputatul Ungureanu: ”O să ne vedem în Tribunal”. Vedeți motivul

Managerul Spitalului Județean Cluj către deputatul Ungureanu: ”O să ne vedem în Tribunal”. Vedeți motivul

Managerul Spitalului Județean Cluj, Petru Șușcă, i-a spus, astăzi, deputatului Emanuel Ungureanu, de față cu presa, că-l va da în judecată. ”O să ne vedem în Tribunal”, i-a spus Șușcă deputatului după ce acesta din urmă l-a făcut ”mafiot” și ”mârlan”.

În stilul caracteristic, deputatul-live Ungureanu s-a dus astăzi la spital unde protestau tehnicienii radiologi pentru a mai aduna un pic de capital de imagine.

Managerul spitalului, Petru Șușcă, l-a acuzat că are interese personale: ”Domnule Ungureanu, dvs transformați faptul că nu v-am angajat soția la Dermatologie într-o vendetă personală. Vă treziți tot timpul să filmați în acest spital. La Dermatologie sunt 11 de medici pe 30 de locuri. Iar dvs din momentul în care am tăiat linia de gardă de la Dermatologie, din momentul în care nu v-am angajat soția dvs., vă filmați toată ziua. Nu cred că este normal. Cred că ar trebui să vedeți spitalul ăsta și ce puteți face pentru acest spital, și nu să vă filmați tot timpul în acest spital. Acest spital funcționează în clădiri vechi din 1896 și 1900. Cred că ar trebui cu toții să punem umărul la acest spital și să nu punem umărul al destructurarea acestui spital. Pentru că nu putem peste noapte să transformăm Spitalul Județean într-un spital monobloc, din păcate!, a spus Șușcă.

Replica lui Ungureanu a fost acidă: ”Domnule manager, că sunteți mârlan știe tot Clujul. Că dvs. introduceți soția mea, care nu are nicio legătură cu activitatea mea de parlamentar, iar eu despre dvs că sunteți un mafiot am scris când eram jurnalist în 2013. Când erau linii de gardă. Nu are nicio legătură soția mea cu mizeria de caracter pe care o aveți și care se manifestă față de acești tehnicieni radiologi și față de asistente în absența camerelor. Acum câteva secunde când au venit radiologii la dvs, ați avut cu totul altă atitudine. Când e presa aici, faceți un dialog cu mine pe o temă care nu există. Soția mea nu are nicio legătură cu mizeria de om care sunteți. Este un medic integru, este un medic competent, care-și cere drepturile ca orice angajat”

După cele spuse de deputatul USR, Petru Șușcă i-a spus scurt: “Vă dau în judecată pentru faptul că m-ați făcut mafiot. O să ne vedem în Tribunal.”

”De-abia aștept”, a mai spus Ungureanu.

Dialogul poate fi văzut în imaginile de la NCN TV

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina