fbpx
Acasă » ȘTIRI » Lovitură grea pentru Primăria Cluj-Napoca: Doar municipiul a fost pus la plată în cazul Câmpului, nu și constructorul

Lovitură grea pentru Primăria Cluj-Napoca: Doar municipiul a fost pus la plată în cazul Câmpului, nu și constructorul

Judecătoria Cluj-Napoca a pronunțat o nouă sentință în cazul urbanistic de pe strada Câmpului, care se judecă de 8 ai. Primăria Cluj-Napoca primește o lovitură grea deoarece, spre deosebire de sentințele trecut, acum doar municipiul a fost pus la plata despăgubirilor de peste 280.000 lei, nu și constructorul blocului care umbrește casa reclamanților.

Față de sentința din toamna lui 2016, instanța Judecătoriei Cluj-Napoca a admis, prin pronunțarea din 5 martie, acțiunea familiei Roșca doar împotiva Muncipiului Cluj-Napoca, reprezentat prin primarul Emil Boc.

Soluția pe scurt: ”Admite in parte cererea: Admis în parte actiunea civila precizata. Obliga pârâtul Municipiul Cluj-Napoca, prin Primar, la plata în favoarea reclamantilor a sumei de 283757 lei, cu titlu de despagubiri. Respinge actiunea civila precizata formulata de reclamanti în contradictoriu cu pârâtul Seulean Ioan.”

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată de părți.

Proprietarii casei umbrite de un bloc de pe strada Câmpului au câștigat de mai multe ori la diverse instanțe, dar ulterior alți judecători au dispus rejudecări. O istorie a cazului puteți citi mai jos.

După mai bine de 8 ani, procesul casei umbrite de bloc de pe Câmpului a reînceput, pentru a doua oară!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina