fbpx

Laura Chiorean către Alin Tișe: ”Apelez la bunul dvs. simț și la cunoștințele juridice pe care le aveți”

Consilierul județean și avocat Laura Chiorean i-a atras atenția președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, după ce acesta s-a certat urât de tot, în ședință, cu directorul Direcției de Protecție a Copilului, Daniel Tămaș: ”Apelez la bunul dvs. simț și la cunoștințele juridice pe care le aveți”, i-a spus Chiorean lui Tișe, care a fost și el a avocat.

Spre sfârșitul ședinței de Consiliu Județean din 19 februarie a izbucnit un scandal uriaș în momentul în care a luat cuvântul directorul Direcției de Protecție a Copilului, Daniel Tămaș. Acesta l-a acuzat pe Tișe de trafic de influeță, după ce acesta din urmă l-a făcut ”nesimțit” și i-a spus să iasă afară. După ce Tămaș a plecat, consilierul Laura Chiorean a luat cuvântul și i-a ținut morală lui Tișe, spunându-i că ar trebui să fie un mediator, nu să întrețină scandalul. Vedeți cearta și ce a spus Chiorean în filmarea de mai jos (via NCN TV).

Amintim că președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a mai avut un scandal cu conducerea Aeroportului, în urma căruia s-a ales cu o interdicție din partea instanței de judecată.

MOTIVARE. De ce i-a interzis instanța lui Alin Tișe să-i mai jignească pe directorii Aeroportului

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina