fbpx

La așa mașină trebuie costume pe măsură. CURATORI se asortează cu noul BMW Seria 7

Noul BMW seria 7 a fost lansat la Cluj într-un cadru de lux, unde au fost expuse și costume din colecțiile artizanilor italieni aduse în exclusivitate de noul magazin-galerie Curatori din Piața Muzeului.

Noul BMW seria 7 a fost prezentat în premieră la Cluj de Autotransilvania în cadrul unui eveniment select la restaurantul Da Vinci. Luxul navei amiral a producătorului german și specificul italian al locației au fost întregite de expoziția de costume și accesorii produse de artizani italieni, aduse în Cluj în exclusivitate de CURATORI.

bmw in da vinci

bmw in da vinci 2

bmw curatori 2

curatori la da vinci 2

Curatori este un boutique de stil clasic pentru zilele noastre. In micul spatiu din centrul orasului sunt prezentate piese vestimentare valoroase, fabricate exclusiv in Italia de artizani pur sange. Curatorul boutique-ului a ales atent elementele unei colectii ce insumeaza traditia, maiestria, eleganta, culoarea si atentia la detalii ale stilului italian autentic.

costume curatori

Sacouri, costume in serie limitata sau facute pe masura, incaltaminte, curele sau cravate si butoni personalizati sunt alese impreuna cu un consultant de stil sa construiasca o tinuta personalizata fiecarui client. Datele de contact pentru o programare la probat sau pentru întrebări le găsiți pe site-ul CURATORI. Magazinul este situat pe strada V.Deleu din Piața Muzeului.

O galerie foto interesantă de la deschiderea magazinului-galerie vedeți aici!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns