fbpx

Jolidon a intrat în sfârșit în insolvență. La cererea ei

După mai multe cereri de deschidere a procedurii insolvenței împotriva Jolidon depuse de creditori, printre care BCR și Direcția Marilor Contribuabili, societatea producătoare de lenjerie a intrat în insolvență la cererea ei.

”Admite cererea formulata de debitoarea S.C. Jolidon Import Export SRL si, în consecinta: Dispune deschiderea procedurii generale a insolventei debitoarei S.C Jolidon Import Export SRL  si desemneaza în calitate de administrator judiciar provizoriu pe C.I.I. G.M.L., care va îndeplini atributiile prevazute de art. 58 din Legea nr. 85/2014.

Stabileste în sarcina debitoarei obligatia de a depune la dosarul cauzei actele si informatiile prevazute de art. 67 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, în termen de 10 zile de la deschiderea procedurii.

Dispune desemnarea administratorului special.

Stabileste în sarcina administratorului judiciar obligatia de a depune la dosar un raport asupra cauzelor si împrejurarilor care au dus la aparitia starii de insolventa a debitorilor, cu mentionarea persoanelor carora le-ar fi imputabila conform prevederilor art. 97 din Legea nr. 85/2014.

Stabileste în sarcina debitorilor/administratorului special obligatia de a pune la dispozitia administratorului judiciar toate informatiile cerute cu privire la activitatea debitorilor, precum si lista cuprinzând platile efectuate în ultimele 6 luni anterioare deschiderii procedurii si transferurile patrimoniale efectuate în cei 2 ani anteriori deschiderii procedurii.

Dispune comunicarea prezentei instantelor judecatoresti în a caror jurisdictie se afla sediul debitorilor, tuturor bancilor unde debitorii au deschise conturi, aceasta din urma obligatie fiind în sarcina administratorului judiciar.

Dispune în sarcina administratorului judiciar obligatia de a efectua notificarile prevazute de art. 100 din Legea nr. 85/2014.

Fixeaza termenul limita pentru depunerea cererilor de admitere a creantelor la data de 03 august 2015, termenul limita pentru verificarea creantelor, întocmirea, afisarea, publicarea si comunicarea tabelului preliminar al creantelor la data de 24 august 2015, termenul pentru depunerea contestatiilor cu privire la creantele si drepturile de preferinta trecute de lichidatorul judiciar în tabelul preliminar, de 7 zile de la publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolventa a tabelului preliminar si termenul pentru solutionarea eventualelor contestatii si pentru afisarea tabelului definitiv al creantelor la 23 septembrie 2015, sala 249, ora 08.00.

Dispune în sarcina administratorului judiciar obligatia de a depune rapoarte privind modul de îndeplinire a atributiilor sale, cu justificarea cheltuielilor, la fiecare termen de continuare a procedurii, potrivit art. 59 alin. 1 din Legea nr. 85/2014. Dispune în sarcina administratorului judiciar obligatia de a depune raportul prevazut de art. 92 din Legea nr. 85/2014 în termen de maximum 20 de zile de la data desemnarii sale, cu obligatia de a notifica creditoarea si debitoarea în cazul formularii unei propuneri de trecere a debitoarei în faliment în procedura simplificata si fixeaza termen pentru dezbaterea acestui raport pentru data de 23 septembrie 2015”

Fixeaza termen de judecata pentru data de 23 septembrie. Alte șase cererei de insolvență, printre care a BCR și a Direcției Generale a Marilor Contribuabili au fost conexate la dosar.

Detalii despre situația dezastruoasă de la Jolidon puteți citi AICI.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina