Acasă » AVOCATURA » Fiul primarului din Târgu Secuiesc a fost admis în Baroul Cluj
Bokor Tiberiu

Fiul primarului din Târgu Secuiesc a fost admis în Baroul Cluj

Fiul primarului Tiberiu Bokor din Târgu Secuiesc, cel care a fost obligat de instanță să dea jos steagul orașului din primărie și orice loc public, a fost admis în Baroul Cluj.

Zoltan Bokor a fost admis în profesie ca avocat stagiar cu 79 de puncte, fiind înscris pe lista de candidați de la Baroul Cluj. De altfel, tânărul locuiește în urbea de pe Someș și a absolvit Faculatatea de Drept UBB Cluj. Nu este sigur însă că va profesa ca avocat, căci s-a înscris și la concursul de admitere în Institutul Național al Magistraturii, unde a trecut de prima probă cu 78 de puncte. Tânărul și-a depus dosarul pentru INM la Tribunalul Covasna.

Primarul Tiberiu Bokor a fost obligat de instanțe să îndepărteze steagul municipiului Târgu Secuiesc din incinta și de pe fațada Primăriei Târgu Secuiesc, precum și din orice loc public. Decizia definitivă a fost pronunțată anul trecut. Detalii AICI.

Citiți și

Nume sonore care au intrat anul acesta în Baroul Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina