Acasă » SPECIAL » Finală încrâncenată între cele două echipe ale Baroului Cluj. S-a decis la penalty-uri FOTO/VIDEO
Duel direct între cei doi căpitani, Călin Budișan (alb) și Bogdan Popa (roșu) , în centrul imaginii

Finală încrâncenată între cele două echipe ale Baroului Cluj. S-a decis la penalty-uri FOTO/VIDEO

Intrări dure, faulturi, galbene, nervi, ocazii și lovituri de departajare, au fost ingredientele pentru o finală încrâncenată la Cupa Baroului Cluj la fotbal. Avocații, colegi și prieteni înafara terenului, nu s-au menajat deloc în meci. Echipa Baroul Cluj 2 a fost în cele din urmă numărul 1 în turneu, câștigând în fața favoriților conduși de Călin Budișan. Finala mică a fost câștigată de Baroul Brașov în fața avocaților din Baia Mare.

La competiție au participat șase ehipe împărțite în două grupe. Meciurile au avut o durată de 40 de minute, iar în teren au fost câte 5 jucători de câmp plus portarul de fiecare parte. Baroul Cluj a avut două echipe, prima formată din ”veterani”, din care patru sunt în echipa națională a avocaților, iar doua din avocați mai tineri. Echipele din Cluj au trecut de echipele Baroului Alba și Maramureș, într-o grupă, și de cele din Brașov și Baia Mare în cealaltă grupă. Cu toate că fac parte din același Barou, finala între avocații clujeni a fost cel mai încrâncenat meci, dar și cel mai strâns. Duritățile au apărut încă din prima repriză. (Echipa Cluj 1 în echipament alb și Cluj 2 în roșu)

Ciprian Roman (în alb) și Bogdan Csalai, un duel constant
Ciprian Roman (în alb) și Bogdan Csalai, un duel constant

La o altă fază tensionată, arbitrul a arătat două cartonașe galbene, câte unul de fiecare pate.

După numeroase ocazii, prima repriză s-a încheiat cu scor alb 0-0.

Ambele goluri au fost marcare în repriza a doua. Mai întâi Flaviu Săseac de la Baroul Cluj 1 într-o acțiune a șutat năprasnic în vinclu. Cu puține minute înainte de final, Bogdan Csalai a dat din lovitură liberă golul egalizator. Au urmat apoi loviturile de departajare: trei de fiecare parte, după care decisive. De menționat că pe parcursul meciului, portarul de la prima echipă, Călin Budișan, l-a înlocuit pe un coechipier ca jucător de câmp, iar în locul lui a intrat un alt portar.

Primul care a transformat lovitura de penalty a fost chiar căpitanul Budișan, care a șutat cu sete.

După ce a transformat fiecare echipă trei lovituri, tânărul Alexandru Corpodean, fiul fostului arbitru Sorin Corpodean, a ratat, mingea lovind bara.

Așadar, finala s-a încheiat 1-1 după scugerea timpului regulamentar și 5-4 după penalty-uri în favoarea echipei Baroul Cluj 2.

Cupele au fost acordate de către decanul Mircea Pop și fostul fotbalist Adrian Trușcă
Cupele au fost acordate de către decanul Mircea Pop și fostul fotbalist Adrian Trușcă

”Am ratat la scorul de 1-0 trei ocazii consecutive. Până la urmă acesta e fotbalul: dacă nu dai gol, se întoarce împotriva ta. S-au răzbunat ocaziile, cum zic în limbaj fotbalistic antrenorii. La 1-1 a fost loteria penalty-urilor. Eram inspirat dacă stăteam în poartă. Asta e! A jucat cel mai bine Corpodean, dar la 11 metri se poate întâmpla oricui să rateze”, a spus avocatul Călin Budișan, căpitanul echipei Baroul Cluj 1.

”A fost o ambiție mai mare din partea noastră. Ne-am dorit mai mult să câștigăm și în meciuri de genul acesta așa încrâncenate, de multe ori ambiția învinge poate talentul. Într-adevăr sunt mai talentați dar noi prin ambiție am reușit să câștigăm. Caracteristica mea e ambiția, întotdeauna vreau să fiu primul și atunci de aceea am tras tare să arătăm că și o echipă considerată a doua poate să fie prima și să reprezinte Baroul Cluj cu cinste. Pe teren lăsăm la o parte colegialitatea, ne implicăm în ceea ce facem, dar în afara terenului suntem toți prieteni, avem o relație foarte bună, ne ajutăm. Pe teren e meci!”, a spus avocatul Bogdan Popa, căpitanul echipei Baroul Cluj 2.

Echipele:

finala cupa Baroului Cluj la fotbal 2015 (11)Barul Cluj 1

 1. Călin Budișan
 2. Ciprian Roman
 3. Flaviu Săseac
 4. Raul Popa
 5. Alexandru Corpodean
 6. Septimiu Puț
 7. Bogdan Reprean
 8. Andrei Trifan
Echipa câștigătoare
Echipa câștigătoare

Baroul Cluj 2

 1. Bogdan Popa
 2. Tudor Nuț
 3. Bogdan Csalai
 4. Cosmin Pop
 5. Constantin Butnariu
 6. Bogdan Pal
 7. Mihai Mititelu
 8. Dumitru Ormenișan
 9. Claudiu Mincic

 

Călin Budișan (în alb), prodecanul Baroului Cluj, a fost desemnat portarul turneului
Călin Budișan (în alb), prodecanul Baroului Cluj, a fost desemnat portarul turneului
Ciprian Roman (zis Piticu pe teren) a fost cel mai bun jucător
Ciprian Roman (zis Piticu pe teren) a fost cel mai bun jucător

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina