fbpx

Echipa avocaților clujeni a pierdut dramatic finala la campionatul mondial de fotbal

Echipa avocaților clujeni, Dacia Felix, a pierdut dramatic finala de la Mundiavocat, jucată împotriva brazilienilor de la Feras da Babilonia. Clujenii sunt vicecampioni mondiali!

Finala turnelului clasic de la Mundiavocat 2016 s-a decis la lovituri de departajare. După timpul regulamentar de joc, scorul a fost 1-1. Portalul clujenilor, Călin Budișan, a apărat două penalty-uri, la fel ca în semifinală, însă trei coechipieri au ratat la loviturile de la 11 metri, doi dintre ei șutând peste poartă.

Titularii din finală: Călin Budișan – portar și căpitan, Lucian Jorza , Adrian Trușcă, Costin Pușcă, Alexandru Corpodean, Mihai Frătean, Simion Bran, Mădălin Pușcă, Paul Dîrjan, Răzvan Truscă și Ciprian Roman.

Din lot au mai făcut parte: Bogdan Rebrean, Augustin Mandroc, Bogdan Csalai, Flaviu Săseac, Adrian Brindusan, Bogdan Oane si Mirel Toader.

Cu toții au pus umărul pentru performanța de a ajunge în finală.

Este a doua oară când echipa de fotbal a avocaților din Cluj este vicecampională mondială. La Mundiavocat 2012, în Croația, echipa, din care făceau parte jucători ce au fost și acum la campionat, a fost învinsă tot de o echipă din Brazilia.

Un reportaj despre căpitanul și sufletul echipei puteți citi AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina