Acasă » ȘTIRI » După șapte amânări de pronunțare, judecătorul de cameră preliminară din dosarul Onuc a luat o hotărâre
Onuc și avocatul lui

După șapte amânări de pronunțare, judecătorul de cameră preliminară din dosarul Onuc a luat o hotărâre

După șapte amânări de pronunțare în decurs de trei săptămâni, judecătorul de cameră preliminară din dosarul de înșelăciune al imobiliarului Traian Onuc (fost Floarea Ianson) a luat o hotărâre în 27 iulie.

Dosarul penal în care este inculpat Traian Onuc și sunt 130 de părți civile tinde să bată recorduri din instanțe. Se află de 510 zile în cameră preliminară, iar din 6 iulie se tot amâna pronunțarea. Prima amânare a fost în data de 6 iulie, apoi în 13, 20 , 23, 24, 25, 26, pentru ca într-un final, în 27 iulie, judecătorul Gabriela Moț să hotărască: ”Respinge ca neîntemeiate cererile şi excepţiile formulate de inculpat”

Contactat de Clujust.ro, avocatul inculpatului, Flaviu Mureșan, a spus că va contesta hotârârea după ce va primi și va lectura motivarea: ”Asteptam motivarea cu foarte mare interes. Cred că îi trebuie mult timp doamnei judecător ca să motiveze aberații juridice”, a spus acid avocatul.

Amintim că în aprilie, avocatul lui Onuc a cerut recuzarea judecătoarei, însă fără succes.

În iunie, a fost menținută măsura controlului judiciar față de inculpatul acuzat că a înșelat peste o sută de persoane, de la care a luat bani pentru apartamente pe care nu le-a finalizat și care nu au acte de proprietate.

Judecătorul a menținut controlul judiciar pe numele lui Onuc, cu obligația de a nu construi. VIDEO cu el pe șantier

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina