Acasă » AVOCATURA » Decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, l-a dat afară pe jurnalistul Clujust.ro de la jurământul stagiarilor VIDEO

Decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, l-a dat afară pe jurnalistul Clujust.ro de la jurământul stagiarilor VIDEO

Răzbunare: Deranjat de unele articole, decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, l-a dat afară pe jurnalistul Clujust.ro de la festivitatea de depunere a jurământului de către noii avocați stagiari, eveniment la care oricine putea intra. Amintim că astăzi au loc alegerile pentru funcția de decan și pentru Consiliul Baroului.

Decanul Mircea Pop a întrerupt festivitatea și a spus la microfon ca jurnalistul Clujust.ro, Alin Golban, să iasă afară din sală. Asta în condițiile în care la depunerea jurământului participă orice rudă, prieten sau cunoștință a avocaților stagiari, ca la festivitatea de absolvire a facultății. Reporterul Clujust.ro a mers pentru a realiza un reportaj cu noii avocați în acest moment important pentru ei, discutând în prealabil cu câțiva dintre ei.

În ultimii trei ani, Clujust.ro a realizat articole despre depunerea jurământului, reporterul fiind prezent în sală fără probleme.

Efectul gestului decanului Mircea Pop a fost că unii stagiar cu care am vrut să vorbim au fost timorați și au refuzat, spunând că ”nu vreau să mă bag”, ”nu vreau să intru în polemică”. Întrebările noastre erau despre ce au simțit la momentul jurământului și de ce au dorită să devină avocați. Au fost și care nu s-au lăsat influențați și au vorbit pentru Clujust.ro, urmând să publicăm reportaj cu ei.

Noii avocați stagiari din Baroul Cluj au depus jurământul FOTO/VIDEO

Noii stagiari din Baroul Cluj au depus jurământul și au îmbrăcat oficial roba FOTO

Avocații stagiari din Cluj au depus jurământul. Vedeți ce le-a urat conducerea Baroului FOTO/VIDEO

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns