fbpx

Conflictul de competență din dosarul lui Paszkany a fost soluționat

Conflictul negativ de competență în ce privește judecarea cererii de revocare a controlului judiciar depusă de Arpad Paszkany a fost soluționat de Înalta Curte de Casație și Justiție.

ÎCCJ a decis că un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj va judeca cererea omului de afaceri Arpad Paszkany de ridicare a controlului judiciar impus de DIICOT.

”Stabileşte competenţa de soluţionare a cauzei privind pe inculpatul Paszkany Arpad Zoltan în favoarea Tribunalului Cluj, instanţă căreia i se va trimite dosarul. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în minuta deciziei ÎCCJ.

Amintim că, luna trecută, Tribunalul Cluj a trimis cauza spre soluționare la Curtea de Apel Cluj pe motiv că în dosar este cercetat și un avocat maghiar, iar Curtea și-a declinat competența în favoarea Tribunalului, trimițând dosarul la ÎCCJ pentru rezolvarea conflictului negativ de competență. Mai multe detalii AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina