fbpx

CLUJUST e apreciat și în Capitală, de la juridice la sport

Două articole produse de CLUJUST au fost, în această dimineață, pe prima pagină a două dintre cele mai citite site-uri din România, unul juridic și unul de sport.

Site-ul de la Gazeta Sporturilor, cea mai veche publicație de sport din România, a avut pe prima pagina un articol cu trimitere către articolul original din Clujust.ro. Apreciem modul în care au preluat cei de la gsp.ro, respectând toate regulile deontologice și privind dreptul de autor. Au scris o parte din articol pe baza informațiilor CLUJUST, iar la final un pragraf întreg avea link (legătură) către articolul original. Mulțumim!

prima pagina gsp cu material clujust

Cel mai cunoscut și primul site de profil juridic din România, Juridice.ro, a avut, de asemenea, pe prima pagină titlul interviului cu directorul INPPA Cluj, avocata Gidro Stanca, preluat de pe Clujust.ro. Și în acest caz, preluarea s-a făcut ca la carte. Alina Matei de la Juridice.ro l-a sunat pe administratorul CLUJUST, Alin Golban, și i-a cerut acordul pentru a prelua interviul integral, aceasta fiind o excepție de la regula de preluare afișată pe prima pagină www.clujust.ro. (maxim 300 de cuvinte cu link). Autorul interviului original este trecut ca autor pe Juridice.ro, iar la sfârșit este inserată trimitere (link) către materialul original.

prima pagina juridice

De-a lungul timpului, articole de pe Clujust.ro au fost preluate pe site-uri importante din Capitală, precum Adevărul.ro, Hotnews.ro, RomaniaTv.net, Realitatea.net, ProSport.ro și chiar Libertatea.ro. Apreciem corespondentul Adevărul de la Cluj, Remus Florescu, care citează Clujust când este cazul, spre deosebire de alți corespondenți. Sperăm ca site-urile enumerate mai sus să rămâne corect în ce privește politica de preluare a materialelor. De asemenea, precizăm că mai sunt site-uri din presa centrală, precum Evz.ro (Evenimentul Zilei), care nu citează nici să-i pici cu ceară, cu toate că pe Clujust au fost articole cu link către Evz.ro.

Mulțumim și colegilor din presa locală de la Ziua de Cluj, Ziar de Cluj și Stiri de Cluj pentru preluările realizate cu respectarea regulilor.

Nu în ultimul rând, amintim că Clujust.ro – Singurul portal juridic din Cluj este partener cu Avocatura.com și UniversulJuridic.ro, care au acordul să preia în mod constant articole de interes din urbea de pe Someș.

De asemenea, RSS-uri de la CLUJUST puteți vedea pe ClujulCultural.ro și ClujToday.ro 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns