fbpx

Cinismul candidatului Buzoianu: reclamă electorală pe ruinele Tower

Unul dintre păgubiții țepei Tower ne-a trimis o scrisoare în care se arată stupefiat și șocat de faptul că omul de afaceri Octavian Buzoianu își face reclamă electorală pentru primăria Cluj-Napoca pe ruinele blocului neterminat. Redăm mai jos scrisoarea:

”Numele meu este Alin Buzgar, sunt inginer de profesie si sunt unul dintre pagubitii Tower, chiar membru al Asociatiei Viitorilor Proprietari Tower, in numele careia ne batem de ani de zile degeaba pentru a ne face dreptate.

Am fost inselati si furati de ultimii nostri bani, iar aceasta durere nu va trece niciodata. In aceste conditii, am observat cu stupoare, cu soc, ca domnul candidat la Primarie Octavian Buzoianu isi face reclama politica pe ruinele blocului Tower de pe Calea Floresti. Cat de cinic trebuie sa fii sa faci asa ceva? Cat de nesimtit?

Domnul Buzoianu isi face reclama pe cadavrele din beton ale unor bieti pagubiti, e posibil asa ceva? Ce fel de om este acesta, ce caracter are daca el se preteaza la asa ceva?

Consider ca este de datoria dumneavoastra sa sesizati opiniei publice aceste aspecte, deoarece acest domn Buzoianu a fost amendat pentru afisaj ilegal pentru ca a furat startul campaniei electorale. Asa cum am citit in presa locala, el chiar a fost somat de oamenii legii sa le dea jos si refuza sa o faca.”

Biroul Electoral Municipal a decis, în 28 aprilie, că Octavian Buzoianu, candidat independent, şi Adrian Gurzău, candidatul PMP, au amplasat materiale de campanie electorală în spaţiul public înainte de data începerii campaniei electorale, încălcând astfel prevedrile legale, potrivit cărora campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data desfăşurării alegerilor. Cei doi candidați au fost somați să dea jos bannerele electorale. ”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns