fbpx

Cei vaccinați cu AstraZeneca nu pot participa la concertul lui Springsteen de pe Broadway

La concertul lui Springsteen de pe Broadway pot participa doar cei vaccinați cu Moderna, Pfizer-BioNTech și Johnson & Johnson.

Producătorii Springsteen on Broadway au anunțat marți seara că spectacolul, care va iniția seria de spectacolele de pe 26 iunie și care ar fi prima aparție după închiderea Broadway, impune spectatorilor să fie vaccinați cu vaccinuri autorizate de FDA. 

Până în prezent, FDA a autorizat vaccinurile produse de către Moderna, Pfizer-BioNTech și Johnson & Johnson.

Vestea nu a fost bine primită în țările în care AstraZeneca este în uz.

Printre țările care utilizează vaccinul AstraZeneca se numără Canada, Australia, Franța, Finlanda, Germania, Italia, Indonezia și Spania, printre altele.

Site-ul Springsteen pe Broadway, care enumeră protocoalele Covid pentru producția de la Teatrul St.James, anunță că membrii audienței de peste 16 ani trebuie să fie complet vaccinați și să fi trecut 14 zile de la doza finală a vaccinurilor Pfizer-BioNtech, Moderna sau Johnson & Johnson.

Copiii cu vârsta sub 16 ani trebuie să fie însoțiți de un adult vaccinat și, de asemenea, trebuie să furnizeze dovada unui test de antigen negativ Covid-19 efectuat în decurs de 6 ore de la ora de începere a spectacolului sau a unui test de PCR Covid-19 negativ efectuat în termen de 72 de ore de la momentul de începere a spectacolului.

Site-ul indică, de asemenea, că cerințele privind vaccinul sunt conforme „direcției statului New York”.

Comments

comentarii

Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.... Citește mai mult
Luni au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe Splaiul Independenței, după crearea unui culoar dedicat transportului în comun.... Citește mai mult
Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult
Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!