Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » Camelia Mînzat și-a încheiat cariera de judecător după 33 de ani la aceeași instanță

Camelia Mînzat și-a încheiat cariera de judecător după 33 de ani la aceeași instanță

Judecătoarea Camelia Mînzat de la Judecătoria Dej și-a încheiat cariera după fix 33 de ani la aceeași instanță, unde făcea parte din Colegiul de conducere. Camelia Mînzat a transmis un gând la final de carieră pentru cititorii Clujust.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 3 septembrie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Dej a doamnei Camelia-Iasminia Mînzat – pensionare, la data de 4 septembrie 2019, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

În 4 septembrie, s-au implinit 33 de ani de la data la care Camelia Mînzat a inceput la numai 22 de ani cariera de judecator la Judecatoria Dej.

În stânga aveți o fotografie de colecție cu judecătoarea Mînzat la începutul carierei.

”O etapa de 33 de ani din viata mea s-a incheiat. Vreau sa le multumesc oamenilor care au facut parte din viata mea in aceasta perioada, familiei, prietenilor, colegilor.

Cred ca am invatat sa pretuiesc, in timp, libertatea pe care nu am avut-o la intrarea in profesie si buna credinta de care am incercat sa dau dovada.”, a precizat Camelia Mînzat pentru Clujust.ro

Prietenii și soțul, Marius Mînzat – vicepreședinte CJ Cluj, i-au fost alături Cameliei Mînzat în ziua când a avut ultima ședință de judecată.

Ultima pronunțare a fost în 26 august 2019 asupra unui ordin de protecție, pe care l-a admis.

Fiica soților Mînzat, Mara, este avocată în Baroul Cluj

Președintele CJ Cluj și soția judecătoare, reprezentați de fiica avocată în proces cu banca

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina