fbpx

Bine că a plecat la Tulcea! Înregistrare șocantă cu o procuroare cercetată disciplinar AUDIO

EVZ.ro publică o înregistrare audio șocantă din timpul unei anchete a procurorului Laura Grădină, care s-a mutat de la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca la Parchetul Tulcea. Inspecția judiciară a înaintat deja acțiune disciplinară împotriva ei la Secția pentru procurori în materie disciplinară a CSM.

Potrivit EVZ.ro, Dacă, în comunicatul de presă, inspectorii Inspecției Judiciare folosesc cuvinte și expresii seci, cum ar fi ”comportament nedemn”, în realitate, cuvintele rostite de procurorul Laura Grădină, sunt folosite mai mult de oameni de la periferia societății. Cu toate acestea, Evenimentul Zilei a aflat că mai mulți polițiști au dat declarații în care au descris comportamentul și limbajul folosit de Laura Grădină. Oamenii legii au fost audiați de inspectorii Inspecției Judiciare și au dat declarații amănunțite.

Un comisar șef din Cluj Napoca, șeful unei secții de Poliție, a relatat cum a decurs un dialog cu procurorul Grădină. ”Te bag în p… mătii, tâmpitule”.

Un alt polițist, un agent de la o altă secție de Poliție, care era de serviciu, a relatat că a fost sunat de procurorul Grădină și a fost întrebat unde sunt polițiștii judiciariști. Când i s-a spus că sunt în ședință, procurorul a răbufnit: ”Unde sunt restul de oameni, fac o felație pe undeva?”

Un alt polițist a declarat că magistratul i-ar fi spus nici mai, nici mai puțin că: ”Ce vrei, să vin să vă s… p…?”

Comportamentul procurorului Grădină a fost surprins și pe o înregistrare aflată în posesia EvZ. Într-un dosar penal anchetat de Laura Grădină, aceasta a avut o ieșire nervoasă fața de una dintre persoanele implicate care i-a spus că nu mai ține mine amănunte deoarece au trecut cinci ani de la producerea faptei. În acel moment, procurorul a răbufnit în stilul propriu: ”Somn ușor din momentul ăsta. Somn ușor s-au vă scot afară. Deci … este așa o lăbăreală simplă dosarul ăsta? Contestați pe toată lumea, contestați toate probele din dosar. Dumneavoastră aveți un tupeu inimaginabil. Dvs. nu aveți proprietatea cuvintelor, pe bune. Domnule, somn ușor, dacă mă învățați să interpretez probele”.

Inregistrarea audio

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina