fbpx

Andrea Chiș și Liviu Zidaru lansează la Cluj cartea ”Rolul judecătorului în procesul civil”

Îndrăgita judecătoare și profesoară Andrea Chiș împreună cu judecătorul Liviu Zidaru de la Curtea de Apel București lansează, mâine, ora 12, la Facultatea de Drept UBB, cartea ”Rolul judecătorului în procesul civil”. Cartea a fost deja lansată la București într-o aulă plină.

afis rolul judecatoruluiCartea apărută la editura Universul Juridic a fost lansată la București în 19 februarie, într-un amfiteatru de la Facultatea de Drept. Detalii și poze de la eveniment puteți vedea aici. 

Volumul va fi lansat și Facultatea de Drept UBB Cluj, în prezența unui public numeros, având în vedere că pe pagina de Facebook a evenimentului și-au confirmat prezența 244 de oameni, iar alți peste 400 sunt interesați. La eveniment vor lua cuvântul invitați de marcă precum președintele Curții de Apel Cluj, Denisa Băldean, profesoara Emese Florian și conferențiarii Andrei Popescu și Ionuț Popa.

Este vorba de o carte pentru judecătorii care vor să dea soluții curajoase și pentru oamenii care vor să-i înțeleagă. Prefața o puteți citi AICI. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina