fbpx

Furt din sediul unei societăți de avocatură din Cluj-Napoca. Hoața e filmată, dar neprinsă

O tânără a fost filmată în timp ce intră în sediul unei societății civile de avocați din zona centrală a Clujului și iese cu un smartphone IPhone 6S.

O tânără a fost suprinsă de o cameră de supraveghere din Piața Mihai Viteazu în timp ce intră în sediul societății de avocatură Arion, Gligor, Cojocariu. Filmarea a fost prezentată pe site-ul ziarului Monitorul de Cluj. Pe imagini se vede că tânăra vede poarta deschisă, intră nestringherită în sediu și iese peste 2 minute cu un telefon mobil în mână. Pe lângă acesta, din sediu au dispărut și 500 de lei. Culmea, înainte să iasă, făptașa trece pe lângă avocata Diana Cojocariu, care intră în sediu. Păgubita, Andreea Gligor, spune că au fost două zile de coșmar și că nu mai vrea să vorbească despre caz, așteptând rezultatele anchetei poliției.

Cu toate că hoața este filmată și se vede clar, poliția nu a prins-o încă. ”Poliția desfășoară cercetări pentru identificarea, prinderea și tragerea la răspunderea legală a autorului fapei. Mai mute detalii vă vom da ulterior”, a declarat pentru Clujust.ro comisarul șef Daniel Boie, locțiitor al purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina