fbpx

Adolescent de 16 ani din Cluj, pus sub control judiciar după ce a ucis un pisic

Un adolescent de 16 ani din Cluj-Napoca a ucis un pisic pe care îl primise cadou. Mai mult, a filmat scena și a trimis-o femeii care îi donase puiul de pisică. Chiar tatăl adolescentului a alertat poliția.

După ce a filmat secvențele revoltătoare, adolescentul le-a trimis prin intermediul unei aplicații de mesagerie femeii care îi donase luna trecută animalul, relatează StirileProTv.ro

În stare de șoc, femeia a apelat la o asociație de protecție a animalelor, iar poliția a deschis un dosar penal.

”Am primit un mesaj, text și video, în care mi se cerea ajutorul. Videoclipul era de o cruzime înspăimântătoare”, spune reprezentata asociației, Ana Maria Nemeș.

Adolescentul care a schingiut pisica a fost dus în fața magistraților, iar procurorii au dispus în cazul lui controlul judiciar pentru 60 de zile. În plus va trebui să se supună și unui tratament medical.

“Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, a precizat Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

În plus, băiatul va trebui să se supună și unui tratament medical.. Tatăl său a fost îngrozit de fapta lui. “Noi l-am dus la polițiști, noi am aflat de asta și l-am dus. El era supravegheat de fiecare dată”, a spus tatăl.

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!