fbpx

A început audierea păgubiților lui Onuc la Tribunal: ”Am mers sâmbăta la notar… Ulterior, cineva locuia în locul meu”

În ciuda împotrivirilor de ultim moment ale inculpatului obraznic Traian Onuc, instanța Tribunalului Cluj a început vineri, 15 ianuarie, audierea părților civile, adică oamenii păgubiți care au dat bani pe apartamente în care nu locuiesc.

Înainte să se treacă la audierea părților civile prezente, inculpatul Onuc a avut cerere de recuzare a judecătoarei Ramona Mornăilă, cerere care a fost respinsă de alt judecător.  Dupa recuzare, s-a opus audierii incuviințate de anul trecut.

Instanța a început audierea cu un bărbat, care a dat 28.000 de euro pe o locuință din blocul de pe strada Miko Imre, în care stă altcineva. Omul a spus că a ajuns la Onuc print-o cunoștință.

”M-am trezit cu doi băieți pe mine”

”Am mers într-o sambată să văd apartamentul in bloc strada Miko Imre, la etajul 3, Era în 2012, în noiembrie.” , a povestit omul. Acesta a declarat că  a mers atunci sâmbăta la notarul Mureșan Claudiu, pe care il stia inculpatul. Apoi, în ziua de luni a dat prima tranșă de 15.000 de euro.

Ulterior, a fost mutat la etajul 4, iar cand am mers apoi in noiembrie 2013 la bloc, a constatat ca s-au pus usi si cineva locuia in apartamentul plătit de el. 

Întrebat dacă a încercat să obține o explicația de la onuc, păgubitul a precizat: ”Nu raspundea la telefon, nu-l gaseam”. Cu toate acestea, omul a plătit prețul întreg. ”Astea erau conditiile din contract, trebuia sa platesc. Nu am ajuns sa folosesc imobilul din antecontract niciodata. Nu am discutat cu inculpatul de restituirea banilor. Am mai trecut pe acolo. Era asociatul lui, a sunat si m-am trezit cu doi baieti pe mine. Se uitau urat si s-au ținut după mine.”

Aceasta este o parte din declarația unuia din cei 130 de oameni care au dat bani pentru apartamente ”imobiliarului” Traian Onuc, inculpat pentru înșelăciune.

Comments

comentarii

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 189 de cazuri COVID-19 la Cluj. Rata de incidență a ajuns la 3,54.... Citește mai mult
Locuirea în municipiul Cluj-Napoca a fost tema celei mai recente dezbateri publice a Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).... Citește mai mult
CFR Călători a anunțat că alte 34 de trenuri Inter-Regio vor deveni Regio-Expres de la 1 aprilie. Prețul unui bilet va fi mult mai ieftin.... Citește mai mult
Horoscop 7 martie 2021. Taurii nu vor să comunice despre problemele lor. Balanțele sunt o sursă de energie pozitivă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns