fbpx

Zeci de percheziții în Cluj-Napoca, Florești, Chinteni și Baciu. Rețea de traficanți de droguri destructurată

37 de percheziții au avut loc, în 23 septembrie, în Cluj-Napoca, Florești, Chinteni și Baciu. 12 persoane au fost reținute. 525 de grame de cannabis și 222 de grame de substanțe psihoactive au fost confiscate. 12 inculpați au fost arestați preventiv.

”La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sprijiniți de Brigada de Operațiuni Speciale Alba-Iulia şi Brigada de Operațiuni Speciale Târgu-Mureș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – S.T. Cluj-Napoca au efectuat 39 de percheziții domiciliare pe raza județului Cluj și Hunedoara, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

Dintre cele 39 de percheziții domiciliare, 37 au fost efectuate în municipiul Cluj-Napoca și comunele Florești, Chinteni și Baciu.

 

Din activitățile investigative derulate au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi procurat, comercializat, oferit și deținut pentru consum propriu substanțe psihoactive.

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 525 de grame de cannabis, 222 de grame de substanțe psihoactive, 5 laptop-uri, 29 de telefoane mobile și 6.484 de lei.

 

De asemenea, au fost descoperite 7 cântare electronice, un pistol airsoft și instrumente pentru consumul drogurilor.”, se arată în comunicatul BCCO Cluj.

 

Au fost puse în executare 16 mandate de aducere, iar 30 de persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru a fi audiate.

 

În aceeași cauză, anterior, au fost capturate 3 kg. de substanțe psihoactive.

 

În urma probatoriului administrat, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Cluj-Napoca.

 

La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a următorilor inculpați: KALLO CORINA, KALLO ROBERTO zis STELATUN, KALLO IMRE zis PAPU, MOLDOVAN ALEXANDRU RAUL, CRISTOF IMRE, LĂCĂTUŞ ALBERTO, RUHA IULIU EMANUEL, KALLO MARIUS zis BUZĂ, DEZMIREAN ADRIAN VASILE zis GRASU, BATHORY TONY CASSIAN, GEREBENEŞ PETRU și MOCAN RĂZVAN VALERIAN zis MOCANU.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns