fbpx

VIDEO Un jucător de la U-BT Cluj a vrut să intre în sala din Oradea cu o rangă pentru a se răzbuna pe adversari

Bătaie și dosar penal după meciul de baschet CSM Oradea – U-BT Cluj-Napoca. Jandarmeria Oradea: „A ieșit din sală, a mers pe șantierul din apropiere și s-a întors cu o tijă de fier”

Karel Guzman, shooting guard-ul (aruncătorul) lui U-BT Cluj, s-a ales cu dosar penal! Cubanezul a fost în centrul atenției în derby-ul pe care campioana ultimelor două ediții l-a disputat sâmbătă contra celor de la CSM Oradea (74-82), notează GSP.ro

Punctul culminant a fost atins în sfertul al doilea, când Karel Guzman a fost eliminat, pentru un comportament nesportiv. Jucătorul clujenilor a sărit la bătaie, după o dispută cu Nikola Markovic, nu a putut fi oprit de nimeni.

 Conform ebihoreanul.ro, a fost oprit cu greu de către colegi și agenții de pază, iar jandarmii i-au deschis dosar penal.

„Jucătorul, după ce a părăsit suprafața de joc, a avut un comportament violent, ca urmare a unor apostrofări ale suporterilor. A ieșit din sala polivalentă, mergând pe șantierul din apropiere, și a luat o tijă de fier striat cu care a vrut să reintre în sală, moment în care a fost oprit de către un coechipier, iar un agent de pază l-a deposedat de obiectul contondent”, a declarat Alina Ștefan, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Bihor, pentru sursa citată.

La o zi după incident, luni seară, CSM Oradea a publicat o înregistrare cu Karel Guzman. Pe imagini se vede cum jucătorul de la U-BT Cluj iese din sală, ia o tijă de metal și vrea să intre cu ea în sală. Acesta e cu greu oprit de un coleg.

U-BT Cluj-Napoca a anunțat după acest incident că va deschide o anchetă disciplinară pentru comportamentul lui Guzman.

Guzman și-a expus punctul de vedere prin intermediul unui mesaj postat pe social media, pe InstaStory: „Regret acțiunile mele și vreau să-mi cer scuze clubului, coechipierilor și tuturor care erau acolo. Comportamentul meu a fost inacceptabil. Și înțeleg că nu reflectă valorile echipei noastre ori ale sportului ori ale baschetului.

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!