fbpx

Unul dintre cei trei tineri căutați de poliția clujeană pentru o agresiune în stradă s-a predat

Unul dintre cei trei tineri căutați de poliția clujeană pentru o altercație în stradă s-a predat. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. În urma altercației, un bărbat de 53 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

La data de 27 octombrie 2016, în jurul orei 18:30, pe strada 21 Decembrie 1989, în zona Pieței Mărăști, între trei tineri și un bărbat de 53 de ani a avut loc o altercație. Acesta din urmă a fost trântit la pământ și a ajuns în stare gravă la spital.

”În contextul cercetărilor desfășurate de polițiști pentru identificarea persoanelor, au fost mediatizate imagini care îi surprind pe tinerii implicați. Astfel, la data de 3 noiembrie, în jurul orei 21:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj s-a prezentat un tânăr, de 23 de ani, din Oradea, care s-a recunoscut în imaginile difuzate.

În urma audierii acestuia și a altor probe administrate, a fost dispusă măsura  reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, faptă prevăzută art. 194, alin. 1, lit. e din Codul penal.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea participației exacte a fiecăreia la comiterea faptei.

Tânărul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventiv.

Comments

comentarii

Unirea Dej primește vizita echipei Dinamo Bucuresti, în primul meci din Play-off-ul Ligii 2 disputat pe teren propriu.... Citește mai mult
Fosta boală a sărăciei a devenit în secolul XXI o boală a oamenilor care muncesc mult și nu au grijă de ei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!