fbpx

Cunoscutul suporter ”U” Cluj, Attila Verdeș, alias ”Hiena”, a fost premiat de Poliție

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Ciprian Miron, i-a înmânat o diplomă pentru spiritul civic de care a dat dovadă lui Attila Verdeș, alias ”Hiena”. Acesta a atenționat o femeie că urma să fie furată de către un hoț de buzunare. Apoi a luat bătaie de la hoț.

clujean-premiat-de-ipj-cluj-1”Azi, 4 noiembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a avut un invitat special, un cetățean care a dat dovadă de spirit civic și a acționat în momentul în care a sesizat că ceea ce se petrece în jurul lui nu este în regulă.

În fapt, la data de 18 octombrie, Verdeș Attila, un clujean cu spirit civic, a atenționat și prevenit o femeie pentru a nu deveni victima unei infracțiuni de furt.

Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, cetățeanul a fost invitat la sediul inspectoratului unde, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj i-a înmânat o diplomă în cadru festiv

Poliţia clujeană mulţumește cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii!”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina