fbpx

Un tânăr român și-a ucis mama în Torino

Un tânăr de 29 de ani, originar din județul Satu Mare, și-a ucis mama plecată la muncă în Italia cu un cuțit.

Alexandru Ferencz, un român de 29 de ani, a fost arestat la Torino, fiind acuzat că şi-a ucis cu sânge rece mama, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuţit.  Tânărul criminal este din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare.

Romaniinitalia.net informează că tragedia s-a produs miercuri în via Belfiore- Torino.

Fratele criminalului a mers la locuinţa celor doi şi când a dechis uşa şi-a văzut mama de 51 de ani zăcând într-o baltă de sânge. A alertat imediat carabinienii , iar când aceştia au sosit la faţa locului l-au găsit pe Alexandru ţinând în mână cuţitul plin cu sânge.

Aceeaşi sursă scrie că, în drum spre duba poliţiei, aaceştia a strigat de mai multe ori către agenţii de poliţie să-l omoare şi făcea referire la Satana.

Crimeblog.it scrie că motivul crimei încă nu a fost elucidat, dar este posibil ca negreşteanul să fi acţionat sub influenţa drogurilor.

Vecinii le-au povestit poliţiştilor că tânărul nu avea un loc de muncă şi că era dependent de droguri, având deseori un comportament violent cu Maria, mama sa. Potrivit sursei citate, familia face parte din asociaţia Martorii lui Iehova.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns