fbpx

Un tânăr fără permis de conducere a cerut polițiștilor adeverință de reparații după o tamponare

Unui tânăr i s-a întocmit dosar penal după ce acesta s-a prezentat la un post de poliție pentru a solicita adeverință de reparații ca urmare a faptului că autoturismul pe care l-a condus a fost implicat într-un eveniment rutier.

Miercuri, în jurul orei 12.00, la Postul de poliție din Păltinoasa s-a prezentat un bărbat din satul Corlata, comuna Berchișești, care a sesizat că în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 5.00, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier (tamponare) pe raza satului Capu Codrului.

Tânărul a solicitat polițistului eliberarea unei autorizații de reparație, însă din verificări a rezultat că acesta nu avea permis de conducere pentru niciuna dintre categoriile auto.

Polițiștii de la Postul comunal Păltinoasa au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea  infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, relatează Monitorul de Suceava.

Comments

comentarii

Un spectacol de artificii și drone a avut loc vineri seară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Au fost momente emoționante de 1 Decembrie la bordul unui avion al companiei Wizz Air. Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”, acompaniați de muzicieni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!