Un tânăr fără permis de conducere a cerut polițiștilor adeverință de reparații după o tamponare

Unui tânăr i s-a întocmit dosar penal după ce acesta s-a prezentat la un post de poliție pentru a solicita adeverință de reparații ca urmare a faptului că autoturismul pe care l-a condus a fost implicat într-un eveniment rutier.

Miercuri, în jurul orei 12.00, la Postul de poliție din Păltinoasa s-a prezentat un bărbat din satul Corlata, comuna Berchișești, care a sesizat că în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 5.00, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier (tamponare) pe raza satului Capu Codrului.

Tânărul a solicitat polițistului eliberarea unei autorizații de reparație, însă din verificări a rezultat că acesta nu avea permis de conducere pentru niciuna dintre categoriile auto.

Polițiștii de la Postul comunal Păltinoasa au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea  infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, relatează Monitorul de Suceava.

Comments

comentarii

Emil Boc a vorbit despre pronosticul său pentru Campionatul European de Fotbal. El a precizat că România a renăscut din nou în fotbalul european.... Citește mai mult
O nouă etapă în realizarea Spitalului Regional de Urgență Cluj, prin lansarea licitației pentru construcția propriu-zisă, lucrări evaluate la 2 miliarde de lei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns