fbpx
Acasă » ȘTIRI » Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv după ce a fost prins conducând fără permis a treia oară în acest an

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv după ce a fost prins conducând fără permis a treia oară în acest an

Perseverență infracțională: Un tânăr de 18 ani, pe nume Jose Armando Moldovan, a fost arestat preventiv la Judecătoria Dej după ce a fost prins conducând fără permis a treia oară în acest an.

La data de 16 mai, judecătorul pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Dej a emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Tânărul inculpat, originar din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud, cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, tânărul a fost identificat şi este cercetat pentru a treia oară în cursul acestui an pentru comiterea aceleiași infracțiuni.

Solutia Judecătoriei Dej pe scurt: ”În temeiul art. 226, rap. la art.224, art.223 alin.1 lit. d şi alin 2, rap.la art.202 al.1 şi 3 C.P.P. , admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Moldovan Jose Armando – , cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere”, (3 fapte), prev. şi ped. de art. 335 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 38 din acelaşi cod,pe o perioadă de 30 de zile, incepand cu data de 16 mai 2018, ora 16.30 şi până la data de 14.06.2018 ora 16.30 inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea apărătorului pentru respingerea propunerii de arestare preventivă şi cercetare în stare de libertate, respectiv de înlocuire cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Stabileşte onorariu apărător din oficiu suma de 130 lei care se va plăti din fondul Ministerului Justitiei.Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns