fbpx
Acasă » ȘTIRI » Șofer-pericol public pe Autostrada Transilvania. Poliția a fost sesizată prin 112 asupra modului cum conducea

Șofer-pericol public pe Autostrada Transilvania. Poliția a fost sesizată prin 112 asupra modului cum conducea

Incident mai puțin obișnuit ieri pe Autostrada Transilvania. Poliția a fost sesizată prin apel la 112 că un șofer circulă cu viteză redusă și face schimbări bruște de direcție. Când l-au oprit pe cel în cauză, polițiștii au descoperit că avea permisul suspendat. 

”La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17.35, poliţiştii Biroului Autostrada A3 Turda-Borş, în urma unei sesizări primite prin Apelul Unic de Urgenţă 112 prin care se anunța faptul că un autovehicul este condus cu viteză redusă și cu schimbări bruște de direcție, au identificat un bărbat, de 25 de ani, din comuna clujeană Călăraşi, care conducea pe sensul de mers Gilău – Turda al autostrăzii, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina