fbpx
Acasă » ȘTIRI » Fetiță de 5 ani găsită de polițiști după șase ore de căutări pe timpul nopții în zone greu accesibile

Fetiță de 5 ani găsită de polițiști după șase ore de căutări pe timpul nopții în zone greu accesibile

O fetiță de 5 ani din comuna clujeană Pălarca a fost găsită, în această dimineață, de polițiști după șase ore de căutări pe timpul nopții în zone greu accesibile.

Polițiștii au fost sesizați, ieri, în jurul orei 23:45, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, din localitatea Petea, comuna Pălatca.

La fața locului, polițiștii au constatat că dispariția minorei a fost sesizată după circa patru ore de la plecarea acesteia, timp în care familia a căutat-o prin împrejurimi.

Imediat după sesizare, polițiștii, sub directa coordonarea a conducerii inspectoratului, s-au mobilizat și, împreună cu pompieri, jandarmi și voluntari, au format echipe de căutare. Astfel, în această dimineață, în jurul orei 6:00, după aproximativ șase ore de căutari prin zone deluroase, greu accesibile, minora a fost găsită în stare bună, cu o ușoară hipotermie, la liziera unei păduri.

Fetița a fost preluată de către echipajul medical pentru investigații suplimentare.

La acțiunile de căutare au participat polițiști din cadrul serviciilor de investigații criminale, criminalistic, acțiuni speciale, precum și din cadrul mai multor posturi de poliție aferente Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

”Mulțumim tuturor celor implicați în această misiune, care au dat dovadă de profesionalism și ale căror acțiuni au condus la găsirea fetiței. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a dispărut minora de la domiciliu.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns