fbpx
Acasă » ȘTIRI » Un tânăr conducea prin Cluj-Napoca cu permis de conducere fals din Bulgaria

Un tânăr conducea prin Cluj-Napoca cu permis de conducere fals din Bulgaria

Un tânăr de 27 de ani este cercetat penal după ce a fost prins de polițiști conducând mașina pe un bulevard din Cluj-Napoca cu permis fals din Bulgaria.

”La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat în trafic, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Măguri Răcătău, judeţul Cluj, care conducea un autoturism. La controlul documentelor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu este deţinător de permis de conducere eliberat de autorităţile române iar permisul prezentat ca fiind eliberat de autorităţile bulgare este fals.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale  şi uz de fals.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina