fbpx

Un tânăr, care a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook, a dispărut. Poliția îl caută și cere ajutorul oamenilor

Un tânăr în vârstă de 23 de ani este căutat de către polițiști și familie. Acesta a plecat azi-dimineață de la locuința din Cluj-Napoca și nu a mai revenit, iar telefonul îi este închis. Tânărul a scris un mesaj de adio pe Facebook, din care reiese că suferea din cauza despărțirii de fosta iubită.

UPDATE: A fost gasit in localitatea Dealu Negru sin comuna Călățele. Este in afara oricarui pericol!

Polițiștii desfășoară investigații pentru depistarea lui Gabriel Tișe, un tânăr în de 23 de ani, din Râșca, care a plecat azi-dimineață de la locuința de reședință din Cluj-Napoca și nu a mai revenit. De asemenea, familia nu a mai putut lua legătura cu acesta, având telefonul închis.

”Dacă dețineți informații cu privire la acesta,  nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!”, a transmis IPJ Cluj.

”Vreau sa imi iau ramas bun. Nu mai pot. De 2 luni de cand m-am despartit, ma lupt cu o depresie si am incercat totul, psiholog, medicamente, dar m-am afundat tot mai tare. Fata asta m-a distrus dupa sase ani a plecat cu un mesaj, dar nu mi-a dat pace, m-a cautat in fiecare zi ca sa ma pedepseasca si nu stiu pt ce, ce am gresit, apoi cand ma faceam bine incepeau sa ma caute unii sa ma ameninte, si nu stiucu ce am gresit, ma ameninta a tai si asta m-a distrus. Dar vreau sa te mai intreb ceva: unde au fost a tai cand aveam nevoie de ei, candte taiai pe vene! Macar asta am invatat de la tine, sa mor. Multumesc tuturor celor care ati incercat sa ma salvati. Nu ma iertati ca nici eu nu ma iert. Adio, te iubesc Mada”, a scris tanarul in mesajul citat de Dejeanul.ro

SEMNALMENTE: 175 cm înălţime, circa 70-75 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns