fbpx

Un şofer nervos şi-a distrus maşina cu stingătorul de faţă cu poliţiştii, live pe Facebook VIDEO

Un şofer din judeţul Neamţ şi-a distrus maşina cu stingătorul, live pe Facebook, de faţă cu poliţiştii, după ce a fost oprit în trafic pentru un control şi i-a fost reţinut talonul.

În urma verificărilor, inginerii RAR au descoperit unele nereguli la maşina bărbatului, astfel că poliţiştii l-au anunţat că îi vor reţine certificatul de înmatriculare.

În acel moment, şoferul şi-a ieşit din minţi şi a început să îşi distrugă singur maşina, cu ajutorul stingătorului. Astfel, el a spart geamurile autoturismului, dar şi stopurile de care s-au legat cei de la RAR.

Daniel Pală a transmis totul live pe Facebook, în timp ce se plângea că în 25 de ani nu a putut să câştige o bucată de pâine, el lucrând în Spania, şi afirma că ”asta e România!”.

”Vrei certificatul? Na! (și începe să lovească caroseria cu stingătorul – n.red). Dă-o dracu! (mașina – n.red) Certificat. Dă-te la o parte! (către soție – n.red) Las așa. Uitați așa se face cu mașina!”, spune în timp ce -și distrugea mașina pe live.

Șoferul recalcitrant s-a liniștit abia după ce polițiștii i-au spus că-l încătușează și îl duc la Psihiatrie. Conform IPJ Neamț, pe lângă sancțiunea cu reținerea certificatului de înmatriculare, bărbatul s-a ales și cu o amendă pe Legea 61, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Pe drum spre casă, bărbatul a intrat din nou în direct pe Facebook și a continuat: ”Trebuie împușcați toți. De la Iohannis în jos, toți trebuie împușcați, toți.”

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns