Un şofer nervos şi-a distrus maşina cu stingătorul de faţă cu poliţiştii, live pe Facebook VIDEO

Un şofer din judeţul Neamţ şi-a distrus maşina cu stingătorul, live pe Facebook, de faţă cu poliţiştii, după ce a fost oprit în trafic pentru un control şi i-a fost reţinut talonul.

În urma verificărilor, inginerii RAR au descoperit unele nereguli la maşina bărbatului, astfel că poliţiştii l-au anunţat că îi vor reţine certificatul de înmatriculare.

În acel moment, şoferul şi-a ieşit din minţi şi a început să îşi distrugă singur maşina, cu ajutorul stingătorului. Astfel, el a spart geamurile autoturismului, dar şi stopurile de care s-au legat cei de la RAR.

Daniel Pală a transmis totul live pe Facebook, în timp ce se plângea că în 25 de ani nu a putut să câştige o bucată de pâine, el lucrând în Spania, şi afirma că ”asta e România!”.

”Vrei certificatul? Na! (și începe să lovească caroseria cu stingătorul – n.red). Dă-o dracu! (mașina – n.red) Certificat. Dă-te la o parte! (către soție – n.red) Las așa. Uitați așa se face cu mașina!”, spune în timp ce -și distrugea mașina pe live.

Șoferul recalcitrant s-a liniștit abia după ce polițiștii i-au spus că-l încătușează și îl duc la Psihiatrie. Conform IPJ Neamț, pe lângă sancțiunea cu reținerea certificatului de înmatriculare, bărbatul s-a ales și cu o amendă pe Legea 61, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Pe drum spre casă, bărbatul a intrat din nou în direct pe Facebook și a continuat: ”Trebuie împușcați toți. De la Iohannis în jos, toți trebuie împușcați, toți.”

Comments

comentarii

Joi, 18 iulie, la Primăria Cluj-Napoca a avut loc dezbaterea publică pentru proiectul de regenerare urbană de pe fosta platformă Carbochim. Concluziile dezbaterii care a ținut 5 ore.... Citește mai mult
Ploaia de sâmbătă după-masă nu i-a speriat pe festivalierii de la Electric Castle.... Citește mai mult

Lasă un răspuns