fbpx
Acasă » Anunțuri » Un lichidator judiciar din Cluj vinde 69 de vaci
fotografie cu titlu exemplificativ

Un lichidator judiciar din Cluj vinde 69 de vaci

Societatea de lichidatori judiciari RTZ & Partners diin Cluj a scos la vânzare, pe lângă obișnuitele clădiri și autovehicule din dosare de insolvență, și un număr semnificativ de… vaci. Și nu oridecare, ci din vestita rasă Holstein.

”RTZ&PARTNERS SPRL, vinde prin licitatie publica, intregul efectiv de bovine, compus dintr-un număr de 69 de vaci. Animalele supuse valorificării reprezintă vaci de lapte din rasa Holstein, cu genetica Europa (Olanda, Germania, Ungaria), sunt crotaliate şi au vârste cuprinse între 34 şi 102 luni. Toate bovinele sunt de sex feminin şi au fost crescute în scopul producţiei de lapte.

Prima licitatie publica se va desfasura in data de 24.07.2018, de la ora 14:00. Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, jud. Cluj. Telefon: 0726178731.  Pretul de pornire la licitatie este de 5.50 lei/kg viu + T.V.A. 9%, cu specificatia ca se va aplica un scazaman de 6%.”, se arată în anunț.

Văcuțele provin de la o fermă din Satu Mare intrată în faliment.

Alte bunuri mobile vândute de RTZ pot fi vizionate pe site-ul societății. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina