Acasă » ȘTIRI » 148 de tineri au absolvit Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca. Șeful Poliției Române, prezent la festivitate

148 de tineri au absolvit Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca. Șeful Poliției Române, prezent la festivitate

Școala clujeană de poliție a găzduit vineri, 20 iulie 2018, festivitatea de absolvire a 148 de agenți de poliție, dintre care 48 de fete și 100 de băieți. Șeful promoţiei, cu media 9,84, este agentul de poliţie Gheorghe-Dorel Țiplea, originar din județul Maramureș.

”Poliția Română vă primește în rândurile ei cu multă speranță, iar eu vă cer să fiţi fermi, să aplicați toate cunoștințele deprinse pe băncile școlii, să dați dovadă de promptitudine și de profesionalism în misiunile ce vă vor fi încredințate”, a transmis Inspectorul General al Poliţiei Române,  chestor general de poliţie Ioan Buda, prezent la ceremonialul de avansare a tinerilor absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca la gradul de agent de poliţie.

Absolvenții se vor prezenta la sediul unității unde au fost repartizați în data de 30 iulie 2018. Cei 148 de absolvenţi au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum patrusprezece serii de elevi și a inițiat în carieră trei serii de cursanți, reprezentând peste 3.600 de agenţi de poliţie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina