fbpx
Tribunalul Cluj

Un inculpat celebru, care a mers la fiecare termen la Tribunalul Cluj, s-a infectat cu COVID-19

Un inculpat milionar dintr-un dosar de la Tribunalul Cluj, în care s-au dat 4 termene în 6 sătămâni în ultima vreme, s-a infectat cu COVID-19.

Este vorba de patronul Remarul 16 Februarie și Transferoviar Grup, omul de afaceri Călin Mitică, care a fost confirmat cu Covid în 14 noiembrie. Acesta a fost la termenele de judecată din 26 octombrie și 6 noiembrie, așa cum face de fiecare dată, căci au fost audiați martori importanți pentru care a avut întrebări. Următoarele termene sunt programate în 27 noiembrie și 4 decembrie.

 

Avocatul Călin Budișan, care îl apără pe Călin Mitică în proces, se revolta la începutul lunii cu privire la graba nejustificată a unor judecători.

”Am atras atentia ca se forteaza lucrurile in mod nejustificat, prin frecventa termenelor, numarul mare de martori, avocati si inculpati prezenti in sala, în condițiile în care nu exista nici termen apropiat de prescriptie. Țările, institutiile europene, dar si din Romania isi iau masuri severe si noi in justitie punem ambitia de a judeca repede proritar in detrimentul calitatii actului de justitie, ignorand riscul pentru sanatate si viata. Călin Mitica e cu două operatii grele intre care si un implant de aorta. Sper sa ne dezmeticim toti pana nu e prea tarziu”, ne-a spus Budișan după ce a aflat rezultatul clientului său.

Culmea, la termenul din 6 noiembrie, avocatul Budișan a părăsit sala după ce a anunțat instanța că a primit mesaj de la alt client, care fusese la el la birou cu o zi înainte, că este infectat cu COVID. Ulterior, rezultatul testului făcut de Budișan a fost negativ, însă avocatul se întreabă cât va mai dura până se va infecta în condițiile actuale din instanțe.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns