fbpx
Flaviu Mureșan, pe vremea când era avocat

Un fost avocat din Cluj, devenit judecător, în ședință la ora 23: ”Justiția funcționează indiferent de viruși”

Fostul avocat Flaviu Mureșan din Cluj, care de la începutul anului este judecător la Vatra Dornei, a arestat un infractor periculos aproape de miezul nopții și a transmis: ”Justiția funcționează indiferent de viruși”

”Pentru justitiabilii din Romania….sistemul de justitie functioneaza chiar si la ora 23.00 , indiferent de virusi sau stari de urgenta! Fiat justitia!”, a scris Flaviu Mureșan pe Facebook în miez de noapte.

Acesta a arestat preventiv un infractor periculos, acuzat acum că a răpit și lovit minore. În trecut, acesta a fost condamnat pentru tentativă de omor în Italia.

Soluția pe scurt: ”Admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei privind dispunerea masurii arestarii preventive in ceea ce il priveste pe inculpatul Flutur Cristian, in dosarul de urmarire penala cu nr. 187/P/2020 al Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei, in baza art. 226 C.proc penala.

Dispune arestarea preventiva a inculpatului Flutur Cristian.., cercetat pentru comiterea a trei infractiuni de lovirea sau alte violențe, fapte prev. si ped. de art. 193 alin. 2 din Codul penal savarșite in dauna persoanelor vatamate I A.A, I  M si M I. I, precum si doua infracțiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, fapte prev. si ped. de art. 205 alin. (1), alin. (3), lit. b din Codul penal savarsite in dauna persoanelor vatamate minore I A. A si I I M, toate cu aplicarea art. 38 alin.1 din Codul penal si art. 41 alin. 1 si 3 din Codul penal, pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 25 martie 2020 pana la data de 23 aprilie 2020 inclusiv.”

A fost prima arestare preventivă la ore târzii la care a participat în calitate de judecător Flaviu Mureșan. Acesta a fost avocat de penal și a reușit la examenul de admitere în magistratură din toamna anului trecut.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina