fbpx

S-a lansat un site cu date oficiale despre evoluția cazurilor de COVID-19 în România. Păcat că nu se încarcă

GSC a anunțat astăzi lansarea unei platforme (datelazi.ro) pe care se prezintă în grafice ușor de parcursl evoluția cazurilor de COVID-19 în România. Graficele însă nu se încarcă.

”Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu  ().

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României. ”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică

”Accesul la date din surse oficiale ce descriu evoluția cazurilor de  în România este esențial în adoptarea măsurilor de sănătate publică împotriva pandemiei. Astfel, venim în sprijinul publicului și al mass-media din România prin accesibilizarea datelor punându-le într-o formă grafică ușor de parcurs, urmând modelul portalului de informare din Singapore.

Infografiile se actualizează periodic și sunt centralizate în graficele de mai jos.”, se arată pe site-ul datelazi.ro

În loc de grafice apare mesajul ”Nu am putut încărca datele”

În schimb pe un site neoficial putem vedea situația pe județe

https://covid19ro.org/

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina