fbpx

Un director inculpat într-un dosar DNA a fost reținut în alt dosar pentru violență în familie

Nicolae-Ciprian Vrânceanu, fost director general al Telecomunicaţii CFR SA, a fost reținut sâmbătă, 12 noiembrie, de polițiștii din Brașov într-un dosar în care este acuzat de violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și amenințare. Chiar copiii lui s-au dus la poliție și au povestit lucrurile înfiorătoare pe care tatăl lor le făcea.

Bărbatul a fost reținut pentru audieri, ancheta fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Pe numele său a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore, urmând ca procurorul să decidă dacă va cere instanței mandat de arestare preventivă.

Potrivit unor surse citate de Ziare.com, Vrânceanu a fost reclamat pentru abuzuri chiar de către copiii săi. Este vorba despre trei băieți, doi dintre ei minori, care își acuză tatăl de fapte greu de imaginat. Cei trei băieți și-au pierdut mama acum doi ani, iar de atunci se pare că au avut parte de umilințe și amenințări din partea tatălui.

Nicolae Ciprian Vrânceanu este foarte cunoscut în zona Covasna-Brașov, devenind cunoscut la nivel național odată cu o anchetă DNA.Fostul director general al Telecomunicații CFR SA a fost recent trimis în judecată de procurorii anticorupție într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, după ce ar fi încheiat zeci de contracte care nu erau necesare, creându-se un prejudiciu de peste 3 milioane de lei.

Comments

comentarii

Aproape 500 de exemplare de urs brun ar putea fi vânate anual, potrivit unui proiect de lege depus, marți, în Parlament.... Citește mai mult
FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu atacantul olandez Elvis Manu. Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la ”U” de la o echipă din Bulgaria.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!