clujust.ro

Cinci avocați bătuți într-o încăierare în Timișoara. Unul a ajuns la spital

Scandalul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3:45, la coadă, în fața unui fast-food de vizavi de Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Cei implicați în bătaie au mers să mănânce și, în timp ce așteptau la rând, au început să se certe și să se lovească.

Potrivit Tion.ro, primul grup era format din trei tineri cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani, iar al doilea, din cinci tineri cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, cu toții avocați. În timpul încăierării, unul dintre avocați a fost lovit cu un obiect metalic în cap și a fost transportat apoi la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii trimiși la fața locului pentru a aplana conflictul i-au dus pe toți cei implicați la sediul Secției 1 Poliție pentru audieri.

Trei dintre avocați au depus plângeri pentru că au fost agresați, iar la finalul audierilor doi dintre agresori au fost reținuți pentru 24 de ore.

„În fapt, în data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 3:45, polițiștii din cadrul Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Regele Ferdinand I, din municipiul Timișoara, are loc un conflict între mai multe persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, în urma unui conflict spontan, trei bărbați, în timp ce se aflau în fața unui restaurant situat pe bulevardul Regele Ferdinand I, au fost agresați fizic de alti doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, pe care nu îi cunoșteau.

Cei doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, au fost conduși la sediul secției de poliție pentru audieri. Ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Cei doi agresori au fost duși în arestul IPJ Timiș, iar luni urmează să fie prezentați magistraților cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!