fbpx
Acasă » PROCESE » Un clujean a fost prins că fuma ”iarbă” în locuință de polițiștii care au simțit miros pe scara blocului

Un clujean a fost prins că fuma ”iarbă” în locuință de polițiștii care au simțit miros pe scara blocului

Ghinion pentru un clujean amator de ”iarbă”. Acesta a fost prins de polițiștii care investigau un furt pe scara blocului în care locuiește și care au simțit mirosul specific țigărilor de cannabis.

Un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca a primit recent o amendă penală de 5.200 de lei de la Tribunalul Cluj pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Inculpatul a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DIICOT Cluj. Partea tare este cum a ajuns clujeanul să aibă probleme cu legea.

”La data de 03.01.2018, lucrători de poliție din cadrul Secției 4 Poliție – Poliția mun. Cluj-Napoca, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce se aflau în Cluj-Napoca, str……., cu ocazia cercetării unei infracțiuni de furt, au simțit că din dreptul apartamentului cu nr. 12 se propaga un miros de fum ce li s-a părut suspect. Ofițerii de poliție au bătut la ușa apartamentului cu nr. 12, le-a deschis o persoană de sex masculin care a declarat că anterior fumase cannabis. Cu această ocazie respectiva persoană de sex masculin le-a predat ofițerilor de poliție un borcan care conține o substanță verde, posibil muguri de cannabis din care respectiva persoană ar fi consumat, prin fum are în interiorul apartamentului cu nr. 12.”, se arată în rechizitoriul cazului.

Potrivit aceluiași act, bărbatul a primti un borcan cu cannabis de la o cunoștință la un festival de muzică electronică din Baciu.

”În esență, din actele cauzei rezultă că inculpatul M.T.G_, în noaptea dintre 02-03.01.2018, în timp ce se afla pe Calea Baciului din jud. Cluj, în spatele unor blocuri, la o fermă părăsită, cu ocazia organizării unui festival de muzică electronică, a primit/procurat, în mod gratuit, din partea unei persoane pe nume V___, un borcan ce conținea o cantitate de minim 8,1 grame de cannabis, pentru consumul său propriu, cantitate pe care a deținut-o, după primire, pentru consumul propriu în perioada 02-03.01.2018 atât asupra sa cât și în apartamentul situat în Cluj-Napoca…. și din care a fumat 2 țigări artizanale, în amestec cu tutun, până la momentul la care a fost prins în flagrant, la data de 03.01.2018 de către agenții de poliție din cadrul Secției 4 Poliție.”, se arată în sentință.

Inculpatul are vârsta de 37 ani, are studii universitare, este programator IT în cadrul unui PFA, nu este cunoscut cu antecedente penale și din investigațiile efectuate ar fi la primul contact cu legea penală. Acesta a recunoscut, a regretat comiterea faptei și a furnizat informații relevante pentru soluționarea cauzei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina